Eye Wish Opticiens Aalsmeer

Eye Wish Opticiens Aalsmeer

Ondernemer worden bij Eye Wish Opticiens in Aalsmeer

Eye Wish Opticiens is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer.

Eye Wish opticiens voert oogmetingen uit en geeft advies. Daarnaast biedt Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment aan brilmonturen, glazen,lenzen en zonnebrillen. Eye Wish is marktleider in het midden- en hoogsegment.

Over Aalsmeer

Aalsmeer is onderdeel van de gemeente Aalsmeer, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 30.079 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €40.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Aalsmeer een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €559.195.955. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Aalsmeer op gemiddeld €276.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.4% van de mensen in Aalsmeer een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.023 inwoners van Aalsmeer een uitkering krijgen.

De gemeente Aalsmeer omvat het dorp Aalsmeer dat aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder ligt, en de gehuchten/dorpen Calslagen, Kudelstaart, Oosteinde en Vrouwentroost. Aalsmeer is beroemd door de bloemenveiling, het heeft de grootste bloemenveiling ter wereld. de bloemenveiling en de nabijgelegen bloemenvelden zijn de belangrijkste toeristische trekpleisters van Aalsmeer.

Er zijn naast Eye Wish Opticiens ook nog andere franchiseformules waarvoor Aalsmeer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aalsmeer.

opticien branche informatie

Franchiseformule Eye Wish Opticiens valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Eye Wish Opticiens

Gegevens Aalsmeer

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Aalsmeer
Inwoners
30.079
Inkomen
€40.900
WOZ-waarde
€276.000