Lincherie Aalst

Lincherie Aalst

Ondernemer worden bij Lincherie in Aalst

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Aalst.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Aalst

Aalst ligt in de gemeente Waalre, in Noord-Brabant. In Aalst wonen ongeveer 10.420 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €43.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Aalst ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Aalst dus zo’n €203.663.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €302.000 is in Aalst. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Aalst ligt dit dus hoger. In Aalst hebben 3.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 365 uitkomt.

Aalst is een dorpje in de provincie Gelderland. Aalst ligt aan de afgedamde Maas, nabij de steden Den Bosch en Zaltbommel. Het winkelaanbod in Aalst is beperkt. Je kunt er terecht voor de primaire boodschappen. De meeste winkels bevinden zich aan de E.P. van Ooijentraat, de Donkerstraat of de Maas-Waalweg. Verder beschikt Aalst over een Bedrijvencentrum. Het dorpje ligt nabij de N322.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Aalst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aalst.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Aalst

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Waalre
Inwoners
10.420
Inkomen
€43.000
WOZ-waarde
€302.000