Drogist Bewust Beter Aarle-Rixtel

Drogist Bewust Beter Aarle-Rixtel

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Aarle-Rixtel

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Aarle-Rixtel.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel wonen naar schatting 5.650 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Laarbeek, in Noord Brabant. Gemiddeld wordt er €36.100 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Aarle-Rixtel heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €92.711.364 over alle inwoners. De huizen in Aarle-Rixtel hebben een gemiddelde WOZ waarde van €253.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4% van de mensen hebben in Aarle-Rixtel een uitkering, oftewel 226 van alle inwoners.

Aarle-Rixtel staat bekend om zijn textielindustrie en klokkengieterij. De klokkenindustrie kende een lange geschiedenis die zich tot in 2014 voortzette. Er werden met name kerkklokken geproduceerd. De textielindustrie werd gedomineerd door de familie Van de Kimmenade en was tot aan eind jaren 70 één van de bekendste textielfamilies van Noord-Brabant. Nabij Aarle-Rixtel ligt het landgoed Croy, waarop kasteel Croy staat. Tot op de dag van vandaag is het nog altijd niet bekend wanneer het kasteel gebouwd is. Belangrijke verkeersaders van het dorp is N279, Zuid-Willemsvaart en Wilhelminakanaal. Populaire winkelstraten in het dorp zijn o.a. de Dorpsstraat, Bosscheweg en de Kerkstraat.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Aarle-Rixtel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aarle-Rixtel.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Aarle-Rixtel

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Laarbeek
Inwoners
5.650
Inkomen
€36.100
WOZ-waarde
€253.000