Lincherie Alblasserdam

Lincherie Alblasserdam

Ondernemer worden bij Lincherie in Alblasserdam

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Alblasserdam.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Alblasserdam

Alblasserdam ligt in de gemeente Alblasserdam, in Zuid-Holland. In Alblasserdam wonen ongeveer 19.477 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Alblasserdam ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Alblasserdam dus zo’n €314.287.955. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €195.000 is in Alblasserdam. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Alblasserdam ligt dit dus lager. In Alblasserdam hebben 2.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 565 uitkomt.

Alblasserdam is vooral bekend door het beroemde molencomplex Kinderdijk bestaande uit 19 molens. Alblasserdam heeft verschillende winkelcentra, de grootste daarvan is Makadocenter. Een ander winkelcentrum, niet ver daar vandaan, is te vinden rond de Dam en de Plantageweg. Verder is er nog het winkelcentrum Scheldeplein en winkelcentrum Touwbaan.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Alblasserdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alblasserdam.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Alblasserdam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Alblasserdam
Inwoners
19.477
Inkomen
€35.500
WOZ-waarde
€195.000