Eye Wish Opticiens Alkmaar

Eye Wish Opticiens Alkmaar

Ondernemer worden bij Eye Wish Opticiens in Alkmaar

Eye Wish Opticiens is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar.

Eye Wish opticiens voert oogmetingen uit en geeft advies. Daarnaast biedt Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment aan brilmonturen, glazen,lenzen en zonnebrillen. Eye Wish is marktleider in het midden- en hoogsegment.

Over Alkmaar

Alkmaar is onderdeel van de gemeente Alkmaar, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 95.304 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Alkmaar een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.399.236.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Alkmaar op gemiddeld €181.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.5% van de mensen in Alkmaar een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.336 inwoners van Alkmaar een uitkering krijgen.

Volgens het CBS is Alkmaar de vijfde winkelstad van Nederland gemeten naar de diversiteit van het winkelaanbod. Donderdagavond is het koopavond. Sinds 1 juni 2013 zijn de winkels in de Alkmaarse binnenstad ook op zondag geopend. Verschillende delen van Alkmaar zijn een beschermd stadsgezicht: binnenstad en Westerhoutkwartier. Alkmaar heeft typerende oude grachten, cafés, restaurants en winkels. Alkmaar is ook bekend om zijn vele hofjes, onder andere het 16e-eeuwse hofje van Sonoy en het Wildemanshofje. Alkmaar telt 399 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Er zijn naast Eye Wish Opticiens ook nog andere franchiseformules waarvoor Alkmaar interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alkmaar.

opticien branche informatie

Franchiseformule Eye Wish Opticiens valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Eye Wish Opticiens

Gegevens Alkmaar

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Alkmaar
Inwoners
95.304
Inkomen
€32.300
WOZ-waarde
€181.000