Drogist Bewust Beter Amerongen

Drogist Bewust Beter Amerongen

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Amerongen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Amerongen.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Amerongen

In Amerongen wonen naar schatting 5.516 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, in Utrecht. Gemiddeld wordt er €41.100 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Amerongen heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €103.048.909 over alle inwoners. De huizen in Amerongen hebben een gemiddelde WOZ waarde van €305.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.3% van de mensen hebben in Amerongen een uitkering, oftewel 182 van alle inwoners.

Amerongen is een dorp in de provincie Utrecht. Het dorp ligt vlakbij de Amerongse Berg. Amerongen is vooral bekend dankzij het Kasteel Amerongen dat iets ten zuiden van het dorp ligt. Amerongen ligt nabij Wijk bij Duurstede. De meeste winkels in Amerongen bevinden zich aan de Koenestraat, Het Engelse werk, de Kon Wilhelminaweg, de Allemanswaard of de Utrechtsestraatweg. Amerongen beschikt ook over een bedrijventerrein: Bedrijventerrein Amerongen. Dit is een gemengd bedrijventerrein gelegen nabij de A12.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Amerongen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Amerongen.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Amerongen

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrechtse Heuvelrug
Inwoners
5.516
Inkomen
€41.100
WOZ-waarde
€305.000