AMI Kappers Andijk

AMI Kappers Andijk

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Andijk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Andijk.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Andijk

Andijk is onderdeel van de gemeente Medemblik, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 6.488 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Andijk een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €104.987.636. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Andijk op gemiddeld €219.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Andijk een uitkering. Dit maakt dat in totaal 234 inwoners van Andijk een uitkering krijgen.

Andijk ligt aan het IJsselmeer en wordt omringd door landbouwgrond. Een van de belangrijkste inkomstenbron is het toerisme. Dit komt mede door de vele watersportmogelijkheden en de aanwezigheid van campings en bungalowpark “Het Grootslag”. Andijk is, door het waterwinstation Juliana aan de noordoost kant van het dorp, een belangrijke leverancier van drinkwater voor een groot deel van de provincie. Populaire winkelstraten zijn o.a. Middenweg, Sportlaan of Dijkgraaf Grootweg. Andijk heeft een klein industrieterrein. In Andijk kan men gratis parkeren.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Andijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Andijk.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Andijk

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Medemblik
Inwoners
6.488
Inkomen
€35.600
WOZ-waarde
€219.000