Drogist Bewust Beter Anna Paulowna

Drogist Bewust Beter Anna Paulowna

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Anna Paulowna

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Anna Paulowna.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Anna Paulowna

In Anna Paulowna wonen naar schatting 7.380 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Hollands Kroon, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €34.900 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Anna Paulowna heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €117.073.636 over alle inwoners. De huizen in Anna Paulowna hebben een gemiddelde WOZ waarde van €206.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.1% van de mensen hebben in Anna Paulowna een uitkering, oftewel 229 van alle inwoners.

Anna Paulowna was tot 2012 een eigen gemeente, maar werd toegevoegd aan de gemeente Hollands Kroon. Bij de fusie werd Anna Paulowna ook de hoofdplaats. Het dorp is vernoemd naar de koningin Anna Paulowna, de vrouw van Willem II en moeder van Koning Willem III. Door Anna Paulowna loopt de Europese wandelroute E9, ter plaatse ook North Sea Trail of Hollands Kustpad geheten. De wandelsportvereniging van de Koninklijke Marine te Den Helder organiseert jaarlijks de Narcissentocht, een wandeltocht langs de bollenvelden.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Anna Paulowna interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Anna Paulowna.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Anna Paulowna

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Hollands Kroon
Inwoners
7.380
Inkomen
€34.900
WOZ-waarde
€206.000