Belisol Apeldoorn

Belisol Apeldoorn

Ondernemer worden bij Belisol in Apeldoorn

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Apeldoorn.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Apeldoorn

Apeldoorn is onderdeel van de gemeente Apeldoorn, binnen de provincie Gelderland, en heeft 139.688 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Apeldoorn een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €2.209.610.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Apeldoorn op gemiddeld €208.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.3% van de mensen in Apeldoorn een uitkering. Dit maakt dat in totaal 6.007 inwoners van Apeldoorn een uitkering krijgen.

Apeldoorn is in oppervlakte de vijf na grootste gemeente van Nederland, na Súdwest-Fryslân, Noordoostpolder, Emmen en Midden-Drenthe. Op 1 januari 1812 werden Loenen en Beekbergen als twee zelfstandige gemeentes afgesplitst van Apeldoorn. Op 1 januari 1818 werden de gemeentes al weer opgeheven en met Apeldoorn herenigd. Een groot deel van het landelijke gebied van Apeldoorn kenmerkt zich door veel natuur. Het gehele westen van de gemeente is onderdeel van de oostflank van de Veluwe, met op de stuwwallen gelegen bossen en heidevelden. De hoogste heuvel in de gemeente is de Torenberg, met 107,1 meter. Het oude dorpscentrum is uitgegroeid tot een groot overdekt winkelcentrum, speciaalzaken, grootwinkelbedrijven, cafés, terrasjes, eethuizen en restaurants. In winkelcentrum Oranjerie bevinden zich 60 winkels, daarnaast zijn er in de buitenwijken nog de winkelcentra De Anklaar, De Mheen, Eglantier, Orden, Mercatorplein, Adelaarsplein en Schubertplein.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Apeldoorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Apeldoorn.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Apeldoorn

Provincie
Gelderland
Gemeente
Apeldoorn
Inwoners
139.688
Inkomen
€34.800
WOZ-waarde
€208.000