Eye Wish Opticiens Assendelft

Eye Wish Opticiens Assendelft

Ondernemer worden bij Eye Wish Opticiens in Assendelft

Eye Wish Opticiens is op zoek naar een ondernemer in Assendelft.

Eye Wish opticiens voert oogmetingen uit en geeft advies. Daarnaast biedt Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment aan brilmonturen, glazen,lenzen en zonnebrillen. Eye Wish is marktleider in het midden- en hoogsegment.

Over Assendelft

Assendelft is onderdeel van de gemeente Zaanstad, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 22.852 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Assendelft een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €345.896.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Assendelft op gemiddeld €177.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Assendelft een uitkering. Dit maakt dat in totaal 868 inwoners van Assendelft een uitkering krijgen.

Lintdorp Assendelft ligt in Noord-Holland tussen de snelwegen A8 en A9 in. Met een lengte van 7,2 kilometer beschikt Assendelft over de langste dorpsstraat van Nederland. Ook is de oudste watertoren van Noord-Holland gevestigd in dit dorp te vinden. Het winkelcentrum van Assendelft “De Sean” telt 440 gratis parkeerplaatsen.

Er zijn naast Eye Wish Opticiens ook nog andere franchiseformules waarvoor Assendelft interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Assendelft.

opticien branche informatie

Franchiseformule Eye Wish Opticiens valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Eye Wish Opticiens

Gegevens Assendelft

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
22.852
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000