Belisol Barendrecht

Belisol Barendrecht

Ondernemer worden bij Belisol in Barendrecht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Barendrecht

Barendrecht is onderdeel van de gemeente Barendrecht, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 47.824 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €41.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Barendrecht een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €904.308.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Barendrecht op gemiddeld €244.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Barendrecht een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.722 inwoners van Barendrecht een uitkering krijgen.

Barendrecht ligt tegen Rotterdam aan en wordt dan ook gerekend tot de Stadsregio Rotterdam. Tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied, de kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren. Naast de spoorlijn Rotterdam-Dordrecht loopt ook de HSL Zuid en de Betuwelijn. Geluidsoverlast en zicht wordt beperkt door ‘De Kap van Barendrecht’. Barendrecht is ook aangesloten op het metronet van Rotterdam. In het centrum van Barendrecht is In het centrum is de Middenbaan het centrale winkelgebied, in Carnisselande is er het overdekt winkelcentrum Carnisse Veste. Ook zijn er in nog twee kleinere winkelcentra: Marijkesingel en Nieuweland.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Barendrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Barendrecht.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Barendrecht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Barendrecht
Inwoners
47.824
Inkomen
€41.600
WOZ-waarde
€244.000