Drogist Bewust Beter Beek

Drogist Bewust Beter Beek

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Beek

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Beek.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Beek

In Beek wonen naar schatting 8.800 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Beek, in Limburg. Gemiddeld wordt er €35.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Beek heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €141.200.000 over alle inwoners. De huizen in Beek hebben een gemiddelde WOZ waarde van €184.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.8% van de mensen hebben in Beek een uitkering, oftewel 334 van alle inwoners.

Beek heeft zowel dorpse kenmerken (smalle straatjes met oude boerderijen) als stedelijke kenmerken (drukke verkeerswegen en hoogbouw). Beek wordt omringd door landelijk gebied, stedelijk gebied en sterk industrieel gebied: ten noorden van Beek ligt Geleen met het industriecomplex Chemelot ten zuiden van Beek ligt Maastricht-Aachen Airport (ook wel Vliegveld Beek). Naast het dorpscentrum ligt op het bedrijventerrein ten noorden van de plaats het grote overdekte winkelcentrum Makado waar o.a. grotere winkels als C&A en Albert Heijn zijn gevestigd.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Beek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Beek.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Beek

Provincie
Limburg
Gemeente
Beek
Inwoners
8.800
Inkomen
€35.300
WOZ-waarde
€184.000