Drogist Bewust Beter Beemster

Drogist Bewust Beter Beemster

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Beemster

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Beemster.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Beemster

In Beemster wonen naar schatting 8.960 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Beemster, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €41.400 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Beemster heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €168.610.909 over alle inwoners. De huizen in Beemster hebben een gemiddelde WOZ waarde van €304.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 2.3% van de mensen hebben in Beemster een uitkering, oftewel 206 van alle inwoners.

De Beemsterpolder is in 1999 op de werelderfgoedlijst UNESCO geplaatst. Kenmerkend voor Beemster zijn de vele stolpboerderijen. Inwoners van Beemster behoren met Laren, Bloemendaal en Edam/Volendam tot de rijksten in Noord-Holland. De gemeente maakt deel uit van de Stadsregio Amsterdam en is daar dan ook sterk op aangewezen. Volgens onderzoek van de bureaus Roots en Analyzus uit januari 2016 behoort Beemster in het meest realistische scenario één van de drie Nederlandse gemeenten waar winkelruimte tot 2025 zal groeien, de rest neemt af.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Beemster interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Beemster.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Beemster

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Beemster
Inwoners
8.960
Inkomen
€41.400
WOZ-waarde
€304.000