Drogist Bewust Beter Beilen

Drogist Bewust Beter Beilen

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Beilen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Beilen.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Beilen

In Beilen wonen naar schatting 9.700 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Midden-Drenthe, in Drenthe. Gemiddeld wordt er €34.600 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Beilen heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €152.554.545 over alle inwoners. De huizen in Beilen hebben een gemiddelde WOZ waarde van €202.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4.4% van de mensen hebben in Beilen een uitkering, oftewel 427 van alle inwoners.

Beilen ligt ingeklemd tussen de A28, de N381, natuurgebied Terhorsterzand en het spoor, het traject Groningen – Zwolle. Beilen heeft een eigen station. Het dorp heeft in het noorden en het zuidoosten een klein industrieterrein. Populaire winkelstraten zijn o.a. Brinkstraat, Raadhuisstraat, Romhof en Kanaalweg. Men kan gratis parkeren in Beilen.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Beilen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Beilen.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Beilen

Provincie
Drenthe
Gemeente
Midden-Drenthe
Inwoners
9.700
Inkomen
€34.600
WOZ-waarde
€202.000