Drogist Bewust Beter Bennebroek

Drogist Bewust Beter Bennebroek

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Bennebroek

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Bennebroek.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Bennebroek

In Bennebroek wonen naar schatting 5.145 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Bloemendaal, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €55.600 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Bennebroek heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €130.028.182 over alle inwoners. De huizen in Bennebroek hebben een gemiddelde WOZ waarde van €549.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.4% van de mensen hebben in Bennebroek een uitkering, oftewel 175 van alle inwoners.

Er is een kleine winkelstraat (Zwarteweg) bestaande uit winkels voor dagelijkse boodschappen en enkele speciaalzaken.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Bennebroek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bennebroek.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Bennebroek

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Bloemendaal
Inwoners
5.145
Inkomen
€55.600
WOZ-waarde
€549.000