Mitra Bennekom

Mitra Bennekom

Ondernemer worden bij Mitra in Bennekom

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Bennekom.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Bennekom

Bennekom ligt in de gemeente Ede, in Gelderland. In Bennekom wonen ongeveer 13.500 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €36.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Bennekom ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Bennekom dus zo’n €223.363.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €233.000 is in Bennekom. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Bennekom ligt dit dus hoger. In Bennekom hebben 3.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 459 uitkomt.

Bennekom is een plaats gelegen aan de Gelderse Veluwe. De plaats ligt vrijwel tegen Ede aan. Toeristische attracties van Bennekom zijn kasteel Hoekelum, de naastgelegen kaas- en kampeerboerderij en het Kijk & Luistermuseum.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Bennekom interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bennekom.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Bennekom

Provincie
Gelderland
Gemeente
Ede
Inwoners
13.500
Inkomen
€36.400
WOZ-waarde
€233.000