Mitra Bergambacht

Mitra Bergambacht

Ondernemer worden bij Mitra in Bergambacht

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Bergambacht.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Bergambacht

Bergambacht ligt in de gemeente Krimpenerwaard, in Zuid Holland. In Bergambacht wonen ongeveer 6.869 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €25.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Bergambacht ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Bergambacht dus zo’n €78.993.500. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €0 is in Bergambacht. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Bergambacht ligt dit dus lager. In Bergambacht hebben 0% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 0 uitkomt.

Bergambacht ligt aan de rivier de Lek. Het dorp kent een ruim winkelaanbod met (gratis) parkeerruimte. Bergambacht heeft een basisschool, peuterspeelzaal en twee kinderdagverblijven. Scholen van het voortgezet onderwijs dient men uit te wijken naar Schoonhoven (6 km) en Gouda (11 km). Ook zijn er diverse trapveldjes aangelegd. Sinds 2015 behoort Bergambacht tot de nieuwe gemeente Krimpenerwaard, waar het eerder een eigen gemeente was. Belangrijke verkeersaders zijn N207 en N210.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Bergambacht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bergambacht.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Bergambacht

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Krimpenerwaard
Inwoners
6.869
Inkomen
€25.300
WOZ-waarde
€0