Belisol Bergen op Zoom

Belisol Bergen op Zoom

Ondernemer worden bij Belisol in Bergen op Zoom

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Bergen op Zoom.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is onderdeel van de gemeente Bergen op Zoom, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 52.890 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Bergen op Zoom een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €807.774.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Bergen op Zoom op gemiddeld €195.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 5.4% van de mensen in Bergen op Zoom een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.856 inwoners van Bergen op Zoom een uitkering krijgen.

De detailhandel in Bergen op Zoom is vooral niet-dagelijks en recreatief. Er zijn 116 winkels in dagelijkse artikelensector 367 winkels in de niet-dagelijkse sector. Bergen op Zoom heeft dan ook een sterke regiofunctie. Winkelgebied “De Parade” won in 2007 de jaarprijs van de NRW (Nationale Raad voor de Winkelcentra). Hier zijn vooral filiaalbedrijven te vinden. Speciaalzaken zijn vooral in “’t Vierkantje” gehuisvest. De twee winkelgebieden worden verbonden door de Grote Markt/Zuivelstraat.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Bergen op Zoom interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bergen op Zoom.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Bergen op Zoom

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Bergen op Zoom
Inwoners
52.890
Inkomen
€33.600
WOZ-waarde
€195.000