Specsavers Horen en Zien Bergschenhoek

Specsavers Horen en Zien Bergschenhoek

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Bergschenhoek

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Bergschenhoek.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Bergschenhoek

Bergschenhoek ligt in de gemeente Lansingerland, in Zuid Holland. In Bergschenhoek wonen ongeveer 17.582 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €43.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Bergschenhoek ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Bergschenhoek dus zo’n €350.840.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €268.000 is in Bergschenhoek. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Bergschenhoek ligt dit dus hoger. In Bergschenhoek hebben 2.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 492 uitkomt.

In Bergschenhoek vindt men veel nieuwbouw. Er zijn relatief veel woningen in de duurdere segment. Op 24 november 2014 werd het nieuwe dorpscentrum geopend. In het zuidoosten, langs de rivier de Rotte, bevindt zich een groot natuur- en recreatiegebied: het Hoge en Lage Bergse Bos. Hier is o.a. een skihelling, een 34 meter hoge klimwand een mountainbikeparcours en een golfbaan te vinden. Bergschenhoek ligt zo’n 8 kilometer van Rotterdam Airport af. Populaire winkelstraten in Bergschenhoek zijn o.a. Dorpsstraat, de Vlashoeck, Leeuwenhoekweg of de Kruin. In het centrum is een nieuwe parkeergarage met woningen en een vergrote supermarkt gerealiseerd. In het centrum geldt een parkeerschijfzone en is gerelateerd aan de winkelopeningstijden. Belangrijke verkeersader is de N209. Bergschenhoek heeft ook een klein industrieterrein, deze is aan de overzijde te vinden van de N209.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Bergschenhoek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bergschenhoek.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Bergschenhoek

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Lansingerland
Inwoners
17.582
Inkomen
€43.900
WOZ-waarde
€268.000