backWERK Berkel-Enschot

backWERK Berkel-Enschot

Ondernemer worden bij backWERK in Berkel-Enschot

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Berkel-Enschot.

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers.

Over Berkel-Enschot

Berkel-Enschot is onderdeel van de gemeente Tilburg, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 11.042 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Berkel-Enschot een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €158.603.273. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Berkel-Enschot op gemiddeld €187.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Berkel-Enschot een uitkering. Dit maakt dat in totaal 453 inwoners van Berkel-Enschot een uitkering krijgen.

Berkel-Enschot is een dorp in Noord-Brabant gelegen tussen Tilburg en Oisterwijk. Het dorp beschikt over een winkelcentrum: Eikenbosch. Het dorp profiteerde in het verleden van de Tilburgse textielindustrie.

Er zijn naast backWERK ook nog andere franchiseformules waarvoor Berkel-Enschot interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Berkel-Enschot.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule backWERK valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen backWERK

Gegevens Berkel-Enschot

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Tilburg
Inwoners
11.042
Inkomen
€31.600
WOZ-waarde
€187.000