Bakers Dough Beuningen

Ondernemer worden bij Bakers Dough in Beuningen

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Beuningen.

Verkoop van cookie dough, ijs en koffie vanuit een stijlvolle take-away omgeving op een high traffic locatie met kleine zitgelegenheid.

Over Beuningen

Beuningen is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Beuningen. Er wonen ongeveer 17.863 mensen in Beuningen. De WOZ waarde van de woningen in Beuningen ligt gemiddeld op €231.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Beuningen op €37.400. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Beuningen een gezamenlijk inkomen van €303.671.000. Van alle inwoners hebben 4.6% een uitkering. In Beuningen een totaal van 822 inwoners.

Beuningen ligt aan de zuidzijde de A73 (Nijmegen-Roermond) en ten westen de A50 (Zwolle-Eindhoven). In het noorden grenst Beuningen aan rivier de Waal en aan de oostkant aan Nijmegen. De gemeente Beuningen maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Typerend voor Beuningen zijn de vele nieuwbouwwijken waarin wonen en water door de gemeente centraal wordt gesteld. Voorbeelden van deze wijken zijn De Heuve, De Haaghe, Den Balmerd en de meest recente uitbreidingen de Beuningse Plas en De Rietlanden.

Er zijn naast Bakers Dough ook nog andere franchiseformules waarvoor Beuningen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Beuningen.

koffie & thee branche informatie

Franchiseformule Bakers Dough valt binnen de branche koffie & thee. Tot de branche koffie & thee behoren speciaalzaken voor de verkoop van koffie, thee, espresso machines en serviezen. De branche is een voorbeeld van foodretail. De speciaalzaken bieden in een unieke setting een zeer uitgebreid en een steeds wisselend assortiment van versgemalen koffie, verse theesoorten en cadeauartikelen aan. Bij sommige speciaalzaken zijn de producten ook in een webshop verkrijgbaar. Enkele bekende formules die actief zijn in de branche zijn Kaldi koffie & thee, Simon Lévelt en Casabarista.

Nederland is van oudsher een echt koffieland. Koffie en thee staan, samen met water, in de top drie van de meest gedronken dranken van ons land. De Nederlander drinkt gemiddeld 150 liter koffie en 90 liter thee. Dat zijn ruim drie kopjes koffie en twee kopjes thee per hoofd van de bevolking per dag. Nederlanders drinken de meeste koffie thuis, 70% van alle koffieconsumptie vindt binnenshuis plaats. De Nederlandse bevolking gaat voor gezelligheid en huiselijkheid.

De trends volgen elkaar in rap tempo op: na cappuccino, latte en espresso in allerlei smaken en blends is nu de goede oude filterkoffie the latest hip thing. Consumeren met aandacht, van massa naar speciaal. Van theezakje naar losse thee en van snelle espresso naar slow coffee. De nieuwe koffiedrinker wil kwaliteit en afwisseling en laat zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs voor een product met een unieke beleving. Koffie is cultuur geworden.

De aanschaf van hoogwaardige koffiezetapparatuur voor thuis is in een stroomversnelling gekomen. Daarnaast is er een groeiende groep consumenten die zich steeds bewuster is van hun consumptie en die wil weten waar het vandaan en hoe het wordt gemaakt. Om vervolgens bewuste keuzes te maken voor bijvoorbeeld duurzaam, lokaal of ambachtelijk. Dit resulteerde de afgelopen jaren in een sterke toename van koffie- en theespeciaalzaken. Daarnaast is de toenemende koffiebeleving bij bijvoorbeeld tankstations, treinstations en luchthavens een impuls voor de hele koffiebranche geweest.

Vestigingen Bakers Dough

Gegevens Beuningen

Provincie
Gelderland
Gemeente
Beuningen
Inwoners
17.863
Inkomen
€37.400
WOZ-waarde
€231.000