Belisol Beverwijk

Belisol Beverwijk

Ondernemer worden bij Belisol in Beverwijk

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Beverwijk.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Beverwijk

Beverwijk is onderdeel van de gemeente Beverwijk, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 40.368 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.500. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Beverwijk een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €596.345.455. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Beverwijk op gemiddeld €178.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Beverwijk een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.453 inwoners van Beverwijk een uitkering krijgen.

Beverwijk is vooral bekend om De Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Ook is in Beverwijk een brandwondencentrum gevestigd, in het Rode Kruis Ziekenhuis. Beverwijk had de eerste meubelboulevard van Nederland. Verder is in Beverwijk de internationale Automarkt gevestigd.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Beverwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Beverwijk.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Beverwijk

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Beverwijk
Inwoners
40.368
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€178.000