AMI Kappers Bilthoven

AMI Kappers Bilthoven

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Bilthoven

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Bilthoven.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Bilthoven

Bilthoven is onderdeel van de gemeente De Bilt, binnen de provincie Utrecht, en heeft 21.984 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €43.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Bilthoven een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €430.686.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Bilthoven op gemiddeld €338.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.5% van de mensen in Bilthoven een uitkering. Dit maakt dat in totaal 769 inwoners van Bilthoven een uitkering krijgen.

Bilthoven is één van de zes plaatsen in de Nederlandse gemeente De Bilt. De plaats beschikt over een spoorlijnstation, en is de grootste plaats binnen de gemeente. Verder heeft de plaats een bekende Hockeyclub.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Bilthoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bilthoven.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Bilthoven

Provincie
Utrecht
Gemeente
De Bilt
Inwoners
21.984
Inkomen
€43.100
WOZ-waarde
€338.000