Drogist Bewust Beter Blaricum

Drogist Bewust Beter Blaricum

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Blaricum

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Blaricum.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Blaricum

In Blaricum wonen naar schatting 9.761 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Blaricum, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €51.600 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Blaricum heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €228.939.818 over alle inwoners. De huizen in Blaricum hebben een gemiddelde WOZ waarde van €536.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.4% van de mensen hebben in Blaricum een uitkering, oftewel 332 van alle inwoners.

Blaricum ligt nabij de A1 en de A27. Blaricum van oorsprong een brinkdorp waarvan nog veel boerderijen bewaard zijn gebleven. Rond het begin van de twintigste eeuw vestigden zich in Blaricum veel rijke Amsterdammers en kunstenaars, waardoor het dorp sterk in aanzien steeg. In Blaricum zijn gegeven het geringe aantal inwoners bovengemiddeld veel speciaalzaken. Bekende winkelstraten zijn Brinklaan, Dorpsstraat en Huizerweg.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Blaricum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Blaricum.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Blaricum

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Blaricum
Inwoners
9.761
Inkomen
€51.600
WOZ-waarde
€536.000