Bakker Bart Bleiswijk

Bakker Bart Bleiswijk

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Bleiswijk

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Bleiswijk.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Bleiswijk

Bleiswijk is gelegen in Zuid Holland, en is onderdeel van de gemeente Lansingerland. Er wonen ongeveer 10.369 mensen in Bleiswijk. De WOZ waarde van de woningen in Bleiswijk ligt gemiddeld op €268.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Bleiswijk op €43.900. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Bleiswijk een gezamenlijk inkomen van €206.908.682. Van alle inwoners hebben 2.8% een uitkering. In Bleiswijk een totaal van 290 inwoners.

Bleiswijk ligt niet ver van Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Belangrijke verkeersaders zijn N209 en de A12. Bleiswijk is met name via de bus goed te bereiken. Door middel van een nieuw te bouwen station, station BleiZo, krijgt Bleiswijk in Zoetermeer mogelijk een betere aansluiting op de spoorlijn (Gouda – Den Haag). Het station is een onderdeel van de Stedenbaan, een metroachtige verbinding van stoptreinen in de Randstad. Bleiswijk is gelegen tegen het natuur- en recreatiegebied de Rottemeren. In het gebied zijn veel restaurants te vinden, evenals een sauna, sportzaal en een klimberg, de Roerdomp. Bleiswijk telt 4 industrieterreinen. De Hoefslag ligt tegen het centrum aan, terwijl Prisma achter de A12 te vinden is met Hoefweg-Zuid er vlak voor en meer gelegen is in de buurt van Zoetermeer. De vierde is Greenparc, wat tussen Bleiswijk en Hoefweg-Zuid ligt. Grootste inwonersgroep is tussen de 30 en 49 jaar.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Bleiswijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bleiswijk.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Bleiswijk

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Lansingerland
Inwoners
10.369
Inkomen
€43.900
WOZ-waarde
€268.000