AMI Kappers Bocholtz

AMI Kappers Bocholtz

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Bocholtz

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Bocholtz.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Bocholtz

Bocholtz is onderdeel van de gemeente Simpelveld, binnen de provincie Limburg, en heeft 5.230 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Bocholtz een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €79.163.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Bocholtz op gemiddeld €161.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.6% van de mensen in Bocholtz een uitkering. Dit maakt dat in totaal 241 inwoners van Bocholtz een uitkering krijgen.

Bocholtz is een kerkdorp in het zuidoosten van Limburg en was tot 1982 een zelfstandige gemeente. Bocholtz ligt aan de grens met Duitsland, ten zuiden van de A76 en de N281. Daarnaast is Bocholtz ook bereikbaar via het openbaar vervoer, het dorp heeft een eigen treinstation. Het centrum is met name gericht op de dagelijkse boodschappen.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Bocholtz interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bocholtz.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Bocholtz

Provincie
Limburg
Gemeente
Simpelveld
Inwoners
5.230
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€161.000