Bakker Bart Bolsward

Bakker Bart Bolsward

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Bolsward

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Bolsward.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Bolsward

Bolsward is gelegen in Friesland, en is onderdeel van de gemeente Súdwest-Fryslân. Er wonen ongeveer 10.140 mensen in Bolsward. De WOZ waarde van de woningen in Bolsward ligt gemiddeld op €175.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Bolsward op €32.500. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Bolsward een gezamenlijk inkomen van €149.795.455. Van alle inwoners hebben 4.8% een uitkering. In Bolsward een totaal van 487 inwoners.

Bolsward is een stad in de provincie Friesland gelegen aan de A7 en de N359. Daarnaast is Bolsward ook te bereiken via de waterweg De Wijmerts, Makkumvaart en de Oude Kloostervaart. Bolsward beschikt ook over een aantal industrieterreinen: De Klokslag , De Ward (Wonen en werken) , De Marne , Industriepark en De Wijmerts. De historische binnenstad van Bolsward kenmerkt zich door de vele grachten. In Bolsward vind je vooral de primaire winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Bolsward interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bolsward.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Bolsward

Provincie
Friesland
Gemeente
Súdwest-Fryslân
Inwoners
10.140
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€175.000