Specsavers Horen en Zien Bolsward

Specsavers Horen en Zien Bolsward

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Bolsward

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Bolsward.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Bolsward

Bolsward ligt in de gemeente Súdwest-Fryslân, in Friesland. In Bolsward wonen ongeveer 10.140 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Bolsward ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Bolsward dus zo’n €149.795.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €175.000 is in Bolsward. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Bolsward ligt dit dus lager. In Bolsward hebben 4.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 487 uitkomt.

Bolsward is een stad in de provincie Friesland gelegen aan de A7 en de N359. Daarnaast is Bolsward ook te bereiken via de waterweg De Wijmerts, Makkumvaart en de Oude Kloostervaart. Bolsward beschikt ook over een aantal industrieterreinen: De Klokslag , De Ward (Wonen en werken) , De Marne , Industriepark en De Wijmerts. De historische binnenstad van Bolsward kenmerkt zich door de vele grachten. In Bolsward vind je vooral de primaire winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Bolsward interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bolsward.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Bolsward

Provincie
Friesland
Gemeente
Súdwest-Fryslân
Inwoners
10.140
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€175.000