Bakker Bart Boskoop

Bakker Bart Boskoop

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Boskoop

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Boskoop.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Boskoop

Boskoop is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn. Er wonen ongeveer 15.310 mensen in Boskoop. De WOZ waarde van de woningen in Boskoop ligt gemiddeld op €220.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Boskoop op €36.900. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Boskoop een gezamenlijk inkomen van €256.790.455. Van alle inwoners hebben 3.6% een uitkering. In Boskoop een totaal van 551 inwoners.

Boskoop ligt aan de Gouwe en ligt daarbij tussen Alphen aan den Rijn in het noorden en Waddinxveen in het zuiden, die ook beide aan deze rivier grenzen. Het dorp wordt in het westen begrensd door de gemeente Rijnwoude en in het oosten en zuidoosten door Reeuwijk en Bodegraven. Boskoop is nationaal en internationaal bekend om zijn boomkwekerijen. Tot 1 januari 2014 was Boskoop een zelfstandige gemeente, sindsdien behoort het tot de fusiegemeente Alphen aan den Rijn.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Boskoop interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Boskoop.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Boskoop

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Alphen aan den Rijn
Inwoners
15.310
Inkomen
€36.900
WOZ-waarde
€220.000