Bakers Dough Boxmeer

Ondernemer worden bij Bakers Dough in Boxmeer

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Boxmeer.

Verkoop van cookie dough, ijs en koffie vanuit een stijlvolle take-away omgeving op een high traffic locatie met kleine zitgelegenheid.

Over Boxmeer

Boxmeer is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Boxmeer. Er wonen ongeveer 12.407 mensen in Boxmeer. De WOZ waarde van de woningen in Boxmeer ligt gemiddeld op €251.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Boxmeer op €37.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Boxmeer een gezamenlijk inkomen van €209.227.136. Van alle inwoners hebben 4.1% een uitkering. In Boxmeer een totaal van 509 inwoners.

Boxmeer ligt aan de A73 en de A77, ook heeft het twee NS stations: Boxmeer en Vierlingsebeek, deze liggen aan de lijn tussen Nijmegen en Venlo. In het centrum van Boxmeer zijn een kleine honderd winkels gevestigd. Populairste winkelstraat is de Steenstraat, overal in Boxmeer is het gratis parkeren.

Er zijn naast Bakers Dough ook nog andere franchiseformules waarvoor Boxmeer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Boxmeer.

koffie & thee branche informatie

Franchiseformule Bakers Dough valt binnen de branche koffie & thee. Tot de branche koffie & thee behoren speciaalzaken voor de verkoop van koffie, thee, espresso machines en serviezen. De branche is een voorbeeld van foodretail. De speciaalzaken bieden in een unieke setting een zeer uitgebreid en een steeds wisselend assortiment van versgemalen koffie, verse theesoorten en cadeauartikelen aan. Bij sommige speciaalzaken zijn de producten ook in een webshop verkrijgbaar. Enkele bekende formules die actief zijn in de branche zijn Kaldi koffie & thee, Simon Lévelt en Casabarista.

Nederland is van oudsher een echt koffieland. Koffie en thee staan, samen met water, in de top drie van de meest gedronken dranken van ons land. De Nederlander drinkt gemiddeld 150 liter koffie en 90 liter thee. Dat zijn ruim drie kopjes koffie en twee kopjes thee per hoofd van de bevolking per dag. Nederlanders drinken de meeste koffie thuis, 70% van alle koffieconsumptie vindt binnenshuis plaats. De Nederlandse bevolking gaat voor gezelligheid en huiselijkheid.

De trends volgen elkaar in rap tempo op: na cappuccino, latte en espresso in allerlei smaken en blends is nu de goede oude filterkoffie the latest hip thing. Consumeren met aandacht, van massa naar speciaal. Van theezakje naar losse thee en van snelle espresso naar slow coffee. De nieuwe koffiedrinker wil kwaliteit en afwisseling en laat zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs voor een product met een unieke beleving. Koffie is cultuur geworden.

De aanschaf van hoogwaardige koffiezetapparatuur voor thuis is in een stroomversnelling gekomen. Daarnaast is er een groeiende groep consumenten die zich steeds bewuster is van hun consumptie en die wil weten waar het vandaan en hoe het wordt gemaakt. Om vervolgens bewuste keuzes te maken voor bijvoorbeeld duurzaam, lokaal of ambachtelijk. Dit resulteerde de afgelopen jaren in een sterke toename van koffie- en theespeciaalzaken. Daarnaast is de toenemende koffiebeleving bij bijvoorbeeld tankstations, treinstations en luchthavens een impuls voor de hele koffiebranche geweest.

Vestigingen Bakers Dough

Gegevens Boxmeer

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Boxmeer
Inwoners
12.407
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€251.000