Abeos Brielle

Ondernemer worden bij Abeos in Brielle

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Brielle.

Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers optimaal met onze zeer complete dienstverlening, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteit; het vinden en binden van de best gekwalificeerde krachten voor onze opdrachtgevers.

Over Brielle

Brielle is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Brielle. Er wonen ongeveer 12.160 mensen in Brielle. De WOZ waarde van de woningen in Brielle ligt gemiddeld op €225.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Brielle op €38.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Brielle een gezamenlijk inkomen van €210.589.091. Van alle inwoners hebben 3.7% een uitkering. In Brielle een totaal van 450 inwoners.

Brielle is natuurlijk bekend als eerste stad die door de Watergeuzen werd ingenomen. De oude binnenstad is grotendeels intact en een van de best bewaarde verdedigingswerken van Nederland. Brielle is een behoorlijke toeristische trekpleister als gevolg waarvan er relatief speciaalzaken te vinden zijn. De belangrijkste winkelstraten in het centrum zijn Nobelstraat, Vischstraat en Voorstraat. Brielle ligt nabij de A15, Brielle is niet aangesloten op het spoorwegnet.

Er zijn naast Abeos ook nog andere franchiseformules waarvoor Brielle interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Brielle.

arbeidsbemiddeling & uitzendbureau branche informatie

Franchiseformule Abeos valt binnen de branche arbeidsbemiddeling & uitzendbureau. Uitzendbureaus zijn intermediairs actief op de arbeidsmarkt. Ze bemiddelen tussen werkzoekenden en bedrijven die al dan niet tijdelijk werknemers willen inlenen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Vaak hebben uitzendbureaus ook meerdere diensten in huis, zoals payroll en het geven van HR advies. Bekende spelers in deze branche zijn Olympia Uitzendbureau, Payper en In Person. De laatste jaren zie je ook steeds meer uitzendbureaus gespecialiseerd op een vakgebied, zoals Happy Nurse. Zij richten zich bijvoorbeeld alleen op de zorg.

Verwacht wordt dat de uitzendbranche het komende jaar een groei van 5% zal maken. In de eerste weken van 2016 zijn door de ABU, de branchevereniging voor uitzendondernemingen, stijgende cijfers gemeten in het aantal uitzenduren en omzet. In de eerste helft van 2016 is het beschikbaar aantal werkuren met 10% gestegen. De omzet was gemiddeld 12% gestegen ten opzichte van de eerste helft van 2015.

De prognose van de komende 3 tot 5 jaar is volgens de Rabobank gematigd positief. De bank verwacht dat de uitzendmarkt door verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de verder aantrekkende economie zal groeien. Naast het aantal uitzendkrachten en gedetacheerden, zal in de komende jaren ook het aantal tijdelijke contracten en zzp’ers toenemen.

De aantrekkelijkheid van het inhuren van flexibele krachten is onder andere afhankelijk van wetgeving. Door de Wet Werk en Zekerheid, die 1 juli 2015 is ingegaan, is er bijvoorbeeld al gezorgd dat flexmedewerkers en vaste medewerkers dezelfde ontslagbescherming hebben.

Ook is de politiek bezig met een wetsvoorstel waarbij andere ongelijkheden als salaris, pensioenen en scholingsmogelijkheden verdwijnen. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), verwacht dat payroll met invoering van deze wet vrijwel onmogelijk wordt. De bond geeft ook aan dat het toepassen van het pensioen voor de opdrachtgever voor veel administratie gaat zorgen omdat veel payrollondernemingen veel verschillende opdrachtgevers hebben.

Bron: Delta Lloyd, Rabobank, CBS, ABU, NBBU

Vestigingen Abeos

Gegevens Brielle

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Brielle
Inwoners
12.160
Inkomen
€38.100
WOZ-waarde
€225.000