Bakker Bart Brielle

Bakker Bart Brielle

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Brielle

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Brielle.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Brielle

Brielle is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Brielle. Er wonen ongeveer 12.160 mensen in Brielle. De WOZ waarde van de woningen in Brielle ligt gemiddeld op €225.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Brielle op €38.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Brielle een gezamenlijk inkomen van €210.589.091. Van alle inwoners hebben 3.7% een uitkering. In Brielle een totaal van 450 inwoners.

Brielle is natuurlijk bekend als eerste stad die door de Watergeuzen werd ingenomen. De oude binnenstad is grotendeels intact en een van de best bewaarde verdedigingswerken van Nederland. Brielle is een behoorlijke toeristische trekpleister als gevolg waarvan er relatief speciaalzaken te vinden zijn. De belangrijkste winkelstraten in het centrum zijn Nobelstraat, Vischstraat en Voorstraat. Brielle ligt nabij de A15, Brielle is niet aangesloten op het spoorwegnet.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Brielle interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Brielle.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Brielle

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Brielle
Inwoners
12.160
Inkomen
€38.100
WOZ-waarde
€225.000