Specsavers Horen en Zien Brielle

Specsavers Horen en Zien Brielle

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Brielle

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Brielle.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Brielle

Brielle ligt in de gemeente Brielle, in Zuid-Holland. In Brielle wonen ongeveer 12.160 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €38.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Brielle ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Brielle dus zo’n €210.589.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €225.000 is in Brielle. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Brielle ligt dit dus hoger. In Brielle hebben 3.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 450 uitkomt.

Brielle is natuurlijk bekend als eerste stad die door de Watergeuzen werd ingenomen. De oude binnenstad is grotendeels intact en een van de best bewaarde verdedigingswerken van Nederland. Brielle is een behoorlijke toeristische trekpleister als gevolg waarvan er relatief speciaalzaken te vinden zijn. De belangrijkste winkelstraten in het centrum zijn Nobelstraat, Vischstraat en Voorstraat. Brielle ligt nabij de A15, Brielle is niet aangesloten op het spoorwegnet.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Brielle interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Brielle.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Brielle

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Brielle
Inwoners
12.160
Inkomen
€38.100
WOZ-waarde
€225.000