Drogist Bewust Beter Broek op Langedijk

Drogist Bewust Beter Broek op Langedijk

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Broek op Langedijk

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Broek op Langedijk.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Broek op Langedijk

In Broek op Langedijk wonen naar schatting 5.200 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Langedijk, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €38.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Broek op Langedijk heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €90.527.273 over alle inwoners. De huizen in Broek op Langedijk hebben een gemiddelde WOZ waarde van €257.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.2% van de mensen hebben in Broek op Langedijk een uitkering, oftewel 166 van alle inwoners.

Broek op Langedijk is een tuinbouwgebied. In dit gebied wordt met name (witte) kool geteeld. Tot de ruilverkaveling begin jaren 70, was het gebied volledig opgedeeld in kleine langwerpige akkers die uitsluitend over het water bereikbaar waren. In 1887 is in het dorp de eerste groenteveiling bij afslag ontstaan en is de oudste van Europa. De meeste inwoners zijn tegenwoordig forenzen. Een ander deel werkt in de Lays chipsfabriek en een ander deel van de bevolking zit nog in de tuinbouw. Aan een groot deel van de westkant van het dorp is een groot bedrijventerrein gelegen. Broek op Langedijk ligt tegen Heerhugowaard aan en nabij Alkmaar. Belangrijke verkeersader is de N242 die bij Alkmaar overgaat in de A9. Het dorp heeft een overdekt winkelcentrum met gratis parkeermogelijkheden.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Broek op Langedijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Broek op Langedijk.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Broek op Langedijk

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Langedijk
Inwoners
5.200
Inkomen
€38.300
WOZ-waarde
€257.000