Bakker Bart Bunschoten-Spakenburg

Bakker Bart Bunschoten-Spakenburg

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Bunschoten-Spakenburg

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Bunschoten-Spakenburg.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Bunschoten. Er wonen ongeveer 19.467 mensen in Bunschoten-Spakenburg. De WOZ waarde van de woningen in Bunschoten-Spakenburg ligt gemiddeld op €250.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Bunschoten-Spakenburg op €39.400. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Bunschoten-Spakenburg een gezamenlijk inkomen van €348.636.273. Van alle inwoners hebben 2.9% een uitkering. In Bunschoten-Spakenburg een totaal van 565 inwoners.

Bunschoten en Spakenburg waren oorspronkelijk twee aparte plaatsen maar zijn door verschillende aan elkaar gegroeid. Bunschoten was van oorsprong een boerendorp dat stadsrechten heeft gehad en ten noorden daarvan ligt Spakenburg dat een aan de Zuiderzee gelegen vissersdorp was. Wel zijn er nog steeds twee oude kernen. De Spuistraat is de belangrijkste winkelstraat. Via de N199 is er aansluiting op de A1, er is geen NS station.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Bunschoten-Spakenburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bunschoten-Spakenburg.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Bunschoten-Spakenburg

Provincie
Utrecht
Gemeente
Bunschoten
Inwoners
19.467
Inkomen
€39.400
WOZ-waarde
€250.000