De Beren bezorgrestaurants Bussum

De Beren bezorgrestaurants Bussum

Ondernemer worden bij De Beren bezorgrestaurants in Bussum

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Bussum.

De Beren bezorgrestaurants bezorgen maaltijden aan huis of op het werk.

Over Bussum

Bussum is onderdeel van de gemeente Gooise Meren, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 32.585 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €42.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Bussum een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €626.520.682. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Bussum op gemiddeld €449.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 1% van de mensen in Bussum een uitkering. Dit maakt dat in totaal 326 inwoners van Bussum een uitkering krijgen.

Bussum behoort tot één van de meest welvarende plaatsen in Nederland en is gelegen in het bekende Gooi. Bussum is tevens het meest dichtbevolkt van alle plaatsen in het Gooi. De plaats is goed te bereiken via de snelweg en het spoor. De meeste winkels zijn in Bussum gelegen in het centrum nabij de Kerkstraat en de Kapelstraat.

Er zijn naast De Beren bezorgrestaurants ook nog andere franchiseformules waarvoor Bussum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bussum.

fast food branche informatie

Franchiseformule De Beren bezorgrestaurants valt binnen de branche fast food. De branche fastfood valt onder horeca en kent een verscheidenheid aan ondernemingen: lunchrooms, cafetaria’s, pizzeria’s, snackbars en restaurants. Nederland telt ruim 10.000 fastfoodzaken. Fastfood of gemaksvoedsel is een verzamelnaam voor voedsel dat snel bereid en geserveerd wordt en relatief goedkoop is. Enkele bekende formules die actief zijn in de branche, zijn McDonald’s, KFC, Kwalitaria, New York Pizza en Domino’s Pizza.

De branche profiteert optimaal van de aantrekkende economie, onder meer door hogere consumentenbestedingen, een aantrekkende zakelijke vraag en meer toerisme. Er is echter een enorme concurrentie binnen de branche. In de eigen sector blijft het aanbod groeien maar ook aanbieders uit andere branches betreden de markt.

Het aantal bestaande fastfoodformules neemt elk jaar toe en nieuwe formules ontstaan, zoals de ‘fast casual’ horecaformules. Bij deze formules zijn foodservice en foodretail dichter tot elkaar gegroeid. Een bekend voorbeeld hiervan is La Place. Voor consumenten gaat het om gemak, snelheid, kwaliteit, gezonde producten, variëteit en dat voor een betaalbare prijs. Goed en gezond eten wordt steeds vaker het uitgangspunt. Nieuwe gezonde to-go concepten doen hun intrede en de traditionele aanbieders van een snelle hap moeten daarin mee. Een keurmerk als verantwoord frituren en de uitgebreide voedingsinformatie bij McDonald’s zijn hier voorbeelden van.

De snackbar is nog steeds het meest bezochte bedrijfstype in de sector. Twee derde van de Nederlandse bevolking, met name in de leeftijdsgroep 20 tot 40 jaar, bezoekt minstens drie keer per maand een cafetaria. Echter zullen kleinere cafetaria’s steeds meer marktaandeel gaan verliezen door toenemende online bestedingen, de toenemende concurrentie en branchevervaging. Ondernemingen die niet op een A-locatie zijn gelegen, resteert het prijswapen in combinatie met schaalgrootte en een sterke online profilering. Of ze zullen moeten investeren in een uniek en onderscheidend concept.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends, ABN Amro Insights

Vestigingen De Beren bezorgrestaurants

Gegevens Bussum

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Gooise Meren
Inwoners
32.585
Inkomen
€42.300
WOZ-waarde
€449.000