Eye Wish Opticiens Bussum

Eye Wish Opticiens Bussum

Ondernemer worden bij Eye Wish Opticiens in Bussum

Eye Wish Opticiens is op zoek naar een ondernemer in Bussum.

Eye Wish opticiens voert oogmetingen uit en geeft advies. Daarnaast biedt Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment aan brilmonturen, glazen,lenzen en zonnebrillen. Eye Wish is marktleider in het midden- en hoogsegment.

Over Bussum

Bussum is onderdeel van de gemeente Gooise Meren, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 32.585 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €42.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Bussum een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €626.520.682. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Bussum op gemiddeld €449.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 1% van de mensen in Bussum een uitkering. Dit maakt dat in totaal 326 inwoners van Bussum een uitkering krijgen.

Bussum behoort tot één van de meest welvarende plaatsen in Nederland en is gelegen in het bekende Gooi. Bussum is tevens het meest dichtbevolkt van alle plaatsen in het Gooi. De plaats is goed te bereiken via de snelweg en het spoor. De meeste winkels zijn in Bussum gelegen in het centrum nabij de Kerkstraat en de Kapelstraat.

Er zijn naast Eye Wish Opticiens ook nog andere franchiseformules waarvoor Bussum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bussum.

opticien branche informatie

Franchiseformule Eye Wish Opticiens valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Eye Wish Opticiens

Gegevens Bussum

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Gooise Meren
Inwoners
32.585
Inkomen
€42.300
WOZ-waarde
€449.000