Specsavers Horen en Zien Castricum

Specsavers Horen en Zien Castricum

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Castricum

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Castricum.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Castricum

Castricum ligt in de gemeente Castricum, in Noord-Holland. In Castricum wonen ongeveer 19.578 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €40.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Castricum ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Castricum dus zo’n €357.743.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €259.000 is in Castricum. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Castricum ligt dit dus hoger. In Castricum hebben 2.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 509 uitkomt.

Castricum heeft een sterk ontwikkelde toeristensector dankzij de duinen en het strand bij Bakkum en Castricum aan Zee. De camping in Bakkum is populair bij Amsterdammers. Populaire winkelstraten zijn Torenstraat en Dorpsstraat. Castricum heeft een NS station gelegen aan de lijn Amsterdam-Alkmaar.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Castricum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Castricum.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Castricum

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Castricum
Inwoners
19.578
Inkomen
€40.200
WOZ-waarde
€259.000