Specsavers Horen en Zien Coevorden

Specsavers Horen en Zien Coevorden

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Coevorden

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Coevorden.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Coevorden

Coevorden ligt in de gemeente Coevorden, in Drenthe. In Coevorden wonen ongeveer 14.752 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €33.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Coevorden ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Coevorden dus zo’n €222.621.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €191.000 is in Coevorden. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Coevorden ligt dit dus lager. In Coevorden hebben 4.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 679 uitkomt.

Coevorden heeft een rijke historie die nog altijd af te lezen is aan de talkrijke monumenten. Emmen is de belangrijkste stad in de regio. De Friesestraat is de populairste winkelstraat van Coevorden. Ook in het centrum van Coevorden is het gratis parkeren, wel geldt er soms een blauwe zone waar maximaal twee uur geparkeerd mag worden.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Coevorden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Coevorden.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Coevorden

Provincie
Drenthe
Gemeente
Coevorden
Inwoners
14.752
Inkomen
€33.200
WOZ-waarde
€191.000