AMI Kappers Culemborg

AMI Kappers Culemborg

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Culemborg

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Culemborg.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Culemborg

Culemborg is onderdeel van de gemeente Culemborg, binnen de provincie Utrecht, en heeft 27.191 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €36.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Culemborg een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €448.651.500. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Culemborg op gemiddeld €220.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Culemborg een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.115 inwoners van Culemborg een uitkering krijgen.

Van het oude historische centrum is veel bewaard gebleven. Populaire winkelstraten in Culemborg zijn o.a. Markt, Oude Vismarkt en Tollenstraat. In het centrum van Culemborg is het betaald parkeren (€ 0,60 per uur), bij winkelcentrum Parijsch kan met een blauwe schijf anderhalf uur worden geparkeerd. Culemborg ligt nabij de A2 en heeft een NS station aan de lijn Utrecht-Den Bosch.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Culemborg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Culemborg.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Culemborg

Provincie
Utrecht
Gemeente
Culemborg
Inwoners
27.191
Inkomen
€36.300
WOZ-waarde
€220.000