Bakker Bart De Lier

Bakker Bart De Lier

Ondernemer worden bij Bakker Bart in De Lier

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in De Lier.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over De Lier

De Lier is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Westland. Er wonen ongeveer 11.925 mensen in De Lier. De WOZ waarde van de woningen in De Lier ligt gemiddeld op €241.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in De Lier op €37.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van De Lier een gezamenlijk inkomen van €201.098.864. Van alle inwoners hebben 2.9% een uitkering. In De Lier een totaal van 346 inwoners.

De Lier is een plaats in de provincie Zuid-Holland. De Lier ligt nabij Den-Haag en Rotterdam. Voor deze plaats is glastuinbouw de belangrijkste economische sector. De Lier is via de N223 aangesloten op de A4 en de A20. De Lier beschikt over een beperkt winkelbestand. De meeste winkels bevinden zich aan de Hoofdstraat, Leehove, de Kijckerweg, het Oranjeplein of het Schietraam.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor De Lier interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in De Lier.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens De Lier

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Westland
Inwoners
11.925
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€241.000