Bakker Bart Dedemsvaart

Bakker Bart Dedemsvaart

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Dedemsvaart

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Dedemsvaart.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Dedemsvaart

Dedemsvaart is gelegen in Overijssel, en is onderdeel van de gemeente Hardenberg. Er wonen ongeveer 12.370 mensen in Dedemsvaart. De WOZ waarde van de woningen in Dedemsvaart ligt gemiddeld op €197.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Dedemsvaart op €34.000. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Dedemsvaart een gezamenlijk inkomen van €191.172.727. Van alle inwoners hebben 5.3% een uitkering. In Dedemsvaart een totaal van 656 inwoners.

Dedemsvaart heeft een winkelgebied met regionale functie. Dedemsvaart heeft vier supermarkten gevestigd in drie winkelstraten. De winkels staan vooral in de Marktstraat, Markt en de Julianastraat. Dedemsvaart kent geen koopzondagen. Parkeren in Dedemsvaart is gratis. Vlak buiten de bebouwde kom ligt een industrieterrein.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Dedemsvaart interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dedemsvaart.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Dedemsvaart

Provincie
Overijssel
Gemeente
Hardenberg
Inwoners
12.370
Inkomen
€34.000
WOZ-waarde
€197.000