Belisol Delft

Belisol Delft

Ondernemer worden bij Belisol in Delft

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Delft.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Delft

Delft is onderdeel van de gemeente Delft, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 101.053 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Delft een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.474.455.136. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Delft op gemiddeld €181.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 2.5% van de mensen in Delft een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.526 inwoners van Delft een uitkering krijgen.

Delft is een stad gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Delft heeft een historische binnenstad, maar heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt met de aanwezigheid van een Technische Universiteit. Vooral als Delft Kennisstad. De Delftse economie wordt gekenmerkt door innovatieve (tech)bedrijven, kennisinstellingen, freelancers en zorg.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Delft interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delft.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Delft

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Delft
Inwoners
101.053
Inkomen
€32.100
WOZ-waarde
€181.000