Right at Home Zorg & Thuisservice Delft

Right at Home Zorg & Thuisservice Delft

Ondernemer worden bij Right at Home Zorg & Thuisservice in Delft

Right at Home Zorg & Thuisservice is op zoek naar een ondernemer in Delft.

Right at Home is een toonaangevende franchisegever op het gebied van zorg en -ondersteuning thuis met meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten.

Over Delft

Delft is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Delft. Er wonen ongeveer 101.053 mensen in Delft. De WOZ waarde van de woningen in Delft ligt gemiddeld op €181.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Delft op €32.100. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Delft een gezamenlijk inkomen van €1.474.455.136. Van alle inwoners hebben 2.5% een uitkering. In Delft een totaal van 2.526 inwoners.

Delft is een stad gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Delft heeft een historische binnenstad, maar heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt met de aanwezigheid van een Technische Universiteit. Vooral als Delft Kennisstad. De Delftse economie wordt gekenmerkt door innovatieve (tech)bedrijven, kennisinstellingen, freelancers en zorg.

Er zijn naast Right at Home Zorg & Thuisservice ook nog andere franchiseformules waarvoor Delft interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delft.

thuiszorg branche informatie

Franchiseformule Right at Home Zorg & Thuisservice valt binnen de branche thuiszorg. De gezondheidszorg is in Nederland een grote branche. Hij vormt 13% van het BNP. Onder deze branche vallen onder andere; thuiszorg, ziekenhuizen, medische beroepen, geestelijke zorg, etc.

Door verandering in de wetgeving en privatisering van de sector, heeft de branche de afgelopen jaren een stabiele groei doorstaan. Dit heeft de branche aantrekkelijk gemaakt voor veel ondernemers en zelfstandigen. Inmiddels zijn er binnen de branche zo’n 150.000 MKB-ondernemingen actief.

Momenteel ligt er een grote uitdaging voor de markt. Voorspeld wordt dat in 2025 er een tekort van 475.000 mensen zal zijn in de branche. Er zal een toename in innovatie, productiviteit en samenwerking moeten plaatsvinden. Een andere trend die gezien wordt is dat er een verschuiving plaatsvind van zorg in het ziekenhuis naar verpleging en thuiszorg. Dit biedt kansen voor ondernemingen. De thuiszorg is een branche waarin de laatste jaren steeds meer ondernemingen te vinden zijn. De groei wordt echter wel geremd door verscheidene regelgevingen vanuit de overheid.

Het ondernemerschap binnen deze branche staat dus relatief gezien nog in zijn kinderschoenen.

De zorg is één van de weinige branches die gedomineerd wordt door vrouwen. Ruim 80% van de werkzame personen binnen de branche is vrouwelijk.

Vestigingen Right at Home Zorg & Thuisservice

Gegevens Delft

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Delft
Inwoners
101.053
Inkomen
€32.100
WOZ-waarde
€181.000