Mitra Delfzijl

Mitra Delfzijl

Ondernemer worden bij Mitra in Delfzijl

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Delfzijl

Delfzijl ligt in de gemeente Delfzijl, in Groningen. In Delfzijl wonen ongeveer 17.415 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €30.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Delfzijl ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Delfzijl dus zo’n €242.226.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €132.000 is in Delfzijl. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Delfzijl ligt dit dus lager. In Delfzijl hebben 5.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 888 uitkomt.

Delfzijl heeft voorzieningen op het gebied van gezondheid (ziekenhuis) en onderwijs en sport en cultuur (theater kunstinstituut). Grootschalige industrie is typerend voor de plaats. In 2007 behaalde het bedrijfsleven volgens de Rabobank een winstgroei van 14,2 procent.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Delfzijl interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delfzijl.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Delfzijl

Provincie
Groningen
Gemeente
Delfzijl
Inwoners
17.415
Inkomen
€30.600
WOZ-waarde
€132.000