Specsavers Horen en Zien Delfzijl

Specsavers Horen en Zien Delfzijl

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Delfzijl

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Delfzijl.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Delfzijl

Delfzijl ligt in de gemeente Delfzijl, in Groningen. In Delfzijl wonen ongeveer 17.415 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €30.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Delfzijl ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Delfzijl dus zo’n €242.226.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €132.000 is in Delfzijl. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Delfzijl ligt dit dus lager. In Delfzijl hebben 5.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 888 uitkomt.

Delfzijl heeft voorzieningen op het gebied van gezondheid (ziekenhuis) en onderwijs en sport en cultuur (theater kunstinstituut). Grootschalige industrie is typerend voor de plaats. In 2007 behaalde het bedrijfsleven volgens de Rabobank een winstgroei van 14,2 procent.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Delfzijl interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delfzijl.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Delfzijl

Provincie
Groningen
Gemeente
Delfzijl
Inwoners
17.415
Inkomen
€30.600
WOZ-waarde
€132.000