Belisol Den Haag

Belisol Den Haag

Ondernemer worden bij Belisol in Den Haag

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Den Haag.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Den Haag

Den Haag is onderdeel van de gemeente Den Haag ('s-Gravenhage), binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 520.704 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Den Haag een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €7.526.539.636. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Den Haag op gemiddeld €188.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.7% van de mensen in Den Haag een uitkering. Dit maakt dat in totaal 19.266 inwoners van Den Haag een uitkering krijgen.

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en de op twee na grootste gemeente van Nederland. De meeste werkgelegenheid in de stad wordt geboden door de overheid. Andere prominente branches in de stad zijn de zakelijke dienstverlening, de gezondheidszorg, vrijetijdseconomie, kleinschalige industrie en groothandel, en de Technologie, Media en Telecom.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Den Haag interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Den Haag.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Den Haag

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Den Haag ('s-Gravenhage)
Inwoners
520.704
Inkomen
€31.800
WOZ-waarde
€188.000