Specsavers Horen en Zien Den Haag

Specsavers Horen en Zien Den Haag

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Den Haag

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Den Haag.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Den Haag

Den Haag ligt in de gemeente Den Haag ('s-Gravenhage), in Zuid-Holland. In Den Haag wonen ongeveer 520.704 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €31.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Den Haag ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Den Haag dus zo’n €7.526.539.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €188.000 is in Den Haag. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Den Haag ligt dit dus lager. In Den Haag hebben 3.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 19.266 uitkomt.

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en de op twee na grootste gemeente van Nederland. De meeste werkgelegenheid in de stad wordt geboden door de overheid. Andere prominente branches in de stad zijn de zakelijke dienstverlening, de gezondheidszorg, vrijetijdseconomie, kleinschalige industrie en groothandel, en de Technologie, Media en Telecom.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Den Haag interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Den Haag.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Den Haag

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Den Haag ('s-Gravenhage)
Inwoners
520.704
Inkomen
€31.800
WOZ-waarde
€188.000