Belisol Den Helder

Belisol Den Helder

Ondernemer worden bij Belisol in Den Helder

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Den Helder.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Den Helder

Den Helder is onderdeel van de gemeente Den Helder, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 41.000 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €30.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Den Helder een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €566.545.455. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Den Helder op gemiddeld €147.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3% van de mensen in Den Helder een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.230 inwoners van Den Helder een uitkering krijgen.

Den Helder staat bekend om zijn activiteiten aan het water. Er komen veel pijpleidingen aan land en het vormt de thuisbasis van de Marine. In de binnenstad vestigen de laatste jaren zich steeds meer nieuwe horecagelegenheden. Tevens heeft de stad een eigen spoorlijnstation en nabije aansluiting op het wegennet.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Den Helder interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Den Helder.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Den Helder

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Den Helder
Inwoners
41.000
Inkomen
€30.400
WOZ-waarde
€147.000