Drogist Bewust Beter Dinxperlo

Drogist Bewust Beter Dinxperlo

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Dinxperlo

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Dinxperlo.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Dinxperlo

In Dinxperlo wonen naar schatting 7.014 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Aalten, in Gelderland. Gemiddeld wordt er €33.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dinxperlo heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €106.166.455 over alle inwoners. De huizen in Dinxperlo hebben een gemiddelde WOZ waarde van €194.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4.2% van de mensen hebben in Dinxperlo een uitkering, oftewel 295 van alle inwoners.

Dinxperlo ligt pal op de grens met Duitsland. Het is niet aangesloten op het spoorwegnet. De A18 bij Doetinchem is de dichtsbij gelegen snelweg. Grootste werkgevers zijn internationale transportbedrijven, de lijmfabriek Saba, keukenfabriek Bribus en (enveloppen)drukkerij Enveloprint. Belangrijkste winkelstraat is de Hogestraat, er is vrij parkeren.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Dinxperlo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dinxperlo.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Dinxperlo

Provincie
Gelderland
Gemeente
Aalten
Inwoners
7.014
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€194.000